Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Kuruluşda bulunan insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Her zaman azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble veya diğer bir gerelti bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan proseste, Aydınlatma Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin ustalıklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek data el işi sürecine bariz rızamın olduğunu akseptans, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkür Ederiz.

Sabık yapılarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni örgülarda (meslek, kızılışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın kabilinden ivedi durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil başlamak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın bapları umumiyetle üzerlerinde yangınla alakadar bilgilerin bulunmuş olduğu davranışaretlemelere sahiptir. Bu hizmetaretlemeler, bapnın yangın sınıfını, dayanıklılık süresini ve başka önemli bilgileri belirtir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rakik malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı derunin sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan Yangın kapısı istanbul bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapısının güzel şekilde monte edilmesi ve kararlı olarak bakımının yapılması önemlidir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Aşağıda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kanatlar süresince munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page